Gekruide burgers

Deze zelfgemaakte pittige hamburgers zijn het lekkerst van de BBQ! Een makkelijk recept waarbij je in een kwartier heerlijk gekruide en zelfgemaakte hamburgers hebt!

 

Ingrediënten:

  • 500gr Biologisch rundergehakt

  • 1 Middelgroot ei

  • 50gr Paneermeel

  • 1 el Ketjap manis

  • 30gr Ketchup

  • 1 Teentje knoflook

  • 5gr Oregano

  • 1gr Italiaanse kruiden

 

Bijhorende bieren:

  1. Uiltje Bird Of Prey IPA

  2. Jopen Mooie Nel North Sea IPA

  3. Maximus High Hops IPA

 

Recept

  1. Meng alle ingrediënten door het biologisch rundergehakt. Wanneer het geheel goed gemengd is vorm je hamburgers van +- 150gr met de hand.

  2. Grill de kruidige burgers op een BBQ of grillplaat ongeveer 5 minuten per kant gaar!

Vorige
Vorige

Pasta Aglio e olio

Volgende
Volgende

Gegrilde tonijn steak op een bed van rucola