Pasta Aglio e olio
De favoriet van Scover: pasta aglio e olio, zo eenvoudig maar ooo zo lekker! Tip voor als je lekker wilt eten en weinig tijd hebt. Binnen 20 minuten kun jij smullen van dit gerecht! Dit gerecht kun je het beste combineren met zoete bieren.
Ingrediënten:
150 ml extra vergine olijfolie
400 gram Spaghetti
2 rode peper (naar smaak)
6 knoflookteentjes
Parmazaanse kaas (naar smaak)
Platte peterselie
Zout
Bijhorende bieren:
La trappe dubbel
Trio extra Stout
Rodenbach fruitage
Recept
Zet een pan water met zou op het vuur en kook de spaghetti
Verhit de olijfolie in de pan. Snijd ondertussen de knoflook en de rode pepers in schijfjes en fruit het in de pan met olie op laag vuur. Snijd de platte peterselie en houdt apart
Zodra de pasta gaar is voeg je deze toe aan de pan met olie
Voeg wat Parmezaanse kaas, zout en platte peterselie toe
Verdeel de spaghetti over de borden en strooi er nog wat Parmezaanse kaas over