Pasta Aglio e olio

De favoriet van Scover: pasta aglio e olio, zo eenvoudig maar ooo zo lekker! Tip voor als je lekker wilt eten en weinig tijd hebt. Binnen 20 minuten kun jij smullen van dit gerecht! Dit gerecht kun je het beste combineren met zoete bieren.

 

Ingrediënten:

  • 150 ml extra vergine olijfolie

  • 400 gram Spaghetti

  • 2 rode peper (naar smaak)

  • 6 knoflookteentjes

  • Parmazaanse kaas (naar smaak)

  • Platte peterselie

  • Zout

 

Bijhorende bieren:

  1. La trappe dubbel

  2. Trio extra Stout

  3. Rodenbach fruitage

 

Recept

  1. Zet een pan water met zou op het vuur en kook de spaghetti

  2. Verhit de olijfolie in de pan. Snijd ondertussen de knoflook en de rode pepers in schijfjes en fruit het in de pan met olie op laag vuur. Snijd de platte peterselie en houdt apart

  3. Zodra de pasta gaar is voeg je deze toe aan de pan met olie

  4. Voeg wat Parmezaanse kaas, zout en platte peterselie toe

  5. Verdeel de spaghetti over de borden en strooi er nog wat Parmezaanse kaas over

 
Vorige
Vorige

Panna cotta met rood fruit

Volgende
Volgende

Gekruide burgers