Mosselen met IPA

Dit licht kruidige, bittere en frisse bier is een fantastische aanvulling bij het eten van mosselen. Dit gerecht heeft maar 3 stappen en is dus super makkelijk om optimaal genieten met weinig moeite!

 

Ingrediënten:

  • 33cl IPA

  • 3 teentjes knoflook (geperst)

  • 1 gesnipperde ui

  • 2 laurierbladeren

  • 0,5tl chilivlokken

  • 2el platte peterselie

  • 1el gedroogde tijm

  • 2el verse citroensap

  • 2kg mosselen

 

Bijhorende bieren:

  1. Jopen Mooie Nel North Sea IPA

  2. De Molen Water & Vuur

  3. Duvel Triple Hop Citra

 

Recept

  1. Combineer alle ingrediënten in een hoge kookpan en breng dit aan de kook, waarna je de mosselen toevoegt.

  2. Laat het vocht na het toevoegen van de mosselen opnieuw aan de kook komen en schud de pan.

  3. Herhaal stap 2: wanneer de mosselen open zijn, zijn ze klaar om geserveerd te worden!

Vorige
Vorige

Porter Cake

Volgende
Volgende

Birramisu