Witvis met citroen

Lekker en makkelijker dan dit gerecht kan het niet: een heerlijke pangasiusfilet uit de oven met platte peterselie en citroen!

 

Ingrediënten:

  • 2 stukken pangasiusfilet

  • 2 citroenen

  • Platte peterselie

  • Gedroogde tijm

  • 1 teentje knoflook

  • Peper & zout

  • olijfolie

 

Bijhorende bieren:

  1. Cornet Oaked

  2. Delirium Tremens

  3. Paix Dieu

 

Recept

  1. Verwarm de oven op 180 °C en vet een ovenschaal in. Dep de pangasiusfilets droog met keukenpapier en leg de vis in de ingevette ovenschaal.

  2. Bestrooi de vis met peper, zout, geperste knoflook, 2el olijfolie, tijm en 1 uitgeknepen citroen.

  3. Snijd de tweede citroen en leg deze op de vis. Haak de platte peterselie fijn en bestrooi dit over de vis. Bak de vis voor 12 minuten of wanneer gaar!

Vorige
Vorige

Entrecote met chimichurri

Volgende
Volgende

Ragoutpasteitjes